LEK og TEATER

Det handler om LIVSGLEDE!

Lekens magiske verden

Hjem

Livsenergi

Livsredskaper

Livsbobler

Foredrag

Forlaget

Lekens magi

Om Inger

Nettbutikk

Lekens magiske verden
Drama og teater
Drama for ansatte i barnehagen
Drama i småskolen
Drama på mellomtrinnet
Drama på ungdomstrinnet

Dette er et tilbud til alle. Uansett hvor du er i livet, uansett hvem du er, kan du hente fram livsgleden gjennom lek. Er du klar for å leke bare fordi det er moro?

 Alle som er ansvarlig for at mennesker skal trives og utvikle seg, får mange gode ideer. Kursene tilbys også som bedriftskurs

De alle fleste av oss tror leken hører barndommen til. Min er faring er at det slett ikke er slik. Når voksne får anledning til å leke på en måte som gjør at de ikke er redde for å dumme seg ut, våkner kreativiteten og livsgleden begynner å boble. Du glemmer tid og sted og bare lever! Når vi leker, kommer vi i kontakt med vårt indre sanne selv.
Om du vil ha en god unnskyldning for å komme på lekverksted, kan du fortelle at du kan overføre det du lærer gjennom leken til mange arenaer. 

Kurs

En vesentlig del av kursene er utforsking fra et annet ståsted enn vårt eget, ved å ta roller på en uhøytidelig måte. Når vi tar en annens perspektiv, oppdager vi nye ting ved livet! Vi kan prøve og feile og utforske uten at vi må prestere.

Sted: Der du ønsker å være medarrangør       Tid: Fortrinnsvis lørdager 
Ta kontakt     

Liv og latter
- for deg som vil sprenge grenser i deg selv


Lekverksted for voksne. Det foregår i en ramme der ingen må prestere noe. Plutselig oppdager du at gleden over leken har fått deg til å glemme å være redd for å dumme deg ut!

I lekens sfære finnes ingen sosiale forskjeller - vi er simpelthen mennesker som har det gøy sammen. Vi opplever hverandre på helt andre måter enn i hverdagslivet idet de sosiale rammene viskes ut.

Dette er dagen og stedet for å oppdage at det bor mye mer i deg enn det du har trodd. Har du lyst å treffe nye mennesker som utfordrer seg selv, slik som du? Da er dette stedet.

   

Superman og tidsreiser
- verksted for deg som vil fly høyt!

Hvem har ikke drømt om å være Superman? Eller å bli reddet av en helt?
Dette er verkstedet for deg som VET at du er full av lekenhet og har lyst å komme sammen med andre for å ha det moro!
 
Dette er dagen da du kan boltre deg med å leke alt det du ikke får være til hverdags! Kanskje er det umulige mulig likevel? I fantasiens verden ER det mulig, og ved å "ta han helt ut" skjer det noe magisk!
 

En herlig dag da ingen begrenser seg og vi utforsker universet på tvers av tid og rom Hvor vi skal? Det er det ingen som vet før vi er i gang, for i lekens verden lever vi i NUET og tar alle de impulser som kommer. Hvem du skal være? Den du selv vil!
Vi legge rammer slik at verkstedet gis en retning og struktur. Innenfor den kan alt skje.
 Kostymer, rekvisitter og tekstiler er tilgjengelige, men det aller viktigste er DEG!

   

Askeladden og de gode hjelperne
- Vi utforsker verden gjennom eventyr

Eventyrene inneholder de menneskelige arketypene: Lengselen etter kjærlighet, etter rikdom etter ære og berømmelse. De handler om Askeladden... om prinser og prinsesser, om skjønnheten og udyret. Det handler om skrekkslagen fryd og om at alt ender godt til slutt. Eller gjør det ikke det? Våre grunnleggende trekk går igjen i leken så vel som i eventyret.

Gjennom å spille roller, tar vi ut lengselen i oss selv! I lekens verden er alt lov. Og der kan alle prøve ut å være den som vinner kongeriket.
Kurset passer for lærere, førskolelærere, ledere og  alle som vil prøve ut eventyrets arena eller simpelthen for å ha det gøy!

Kostymer, rekvisitter og tekstiler er tilgjengelige, men det er også ønskelig at DU bidrar, om du har noe liggende som passer å ta med.

Inger Susæg, 8220 Røsvik

Telefon 75584615 / 95154025  epost