LIVSENERGIEN

Energien som gir liv til alt som lever

Hjem

Livsenergi

Livsredskaper

Livsbobler

Foredrag

Fredsaspektet

Lekens magiske verden

For samfunn og næringsliv

Nettbutikk

   

 

Kjære leser
Jeg er vel et godt eksempel på det som kalles "kjerringa mot strømmen" i andres øyne. Jeg har gått en livsvei som har vist meg en helt ny sannhet... som igjen gir meg drivkraft til å dele innsiktene jeg har fått med andre.

Jeg oppdaget for mange år siden hvor viktig det er å akseptere seg selv slik man er, i stedet for å streve etter å leve opp til andres forventninger. Jeg ble opptatt av å styrke selvtilliten og stilte meg selv spørsmål som stadig ledet meg videre. Så oppdaget jeg, at jo mer man er villig til å erkjenne den smerten man bærer med seg fra minner tidligere i livet - og også fra tidligere liv - desto mer ro og glede finner man i livet... og jo mer blir man trygg på seg selv.

Jeg er dramalærer av yrke og arbeidet på Høgskolen i Bodø i mange år. Lektorkompetanse oppnådde jeg på realkompetanse og kunstnerisk grunnlag etter å ha arbeidet med barn og amatører samt å ha stått for hele bredden i enkelte produksjoner - regi, scenografi og kostymer. Bl.a. har jeg vært ansvarlig for det kunstneriske i Steigen Sagaspill.

Ved å følge CDen "Det indre barnet" og følge grundig alle rådene under knappene på siden om livsredskaper, kan du komme veldig langt på egen hand! Metoden som jeg beskriver er utviklet gjennom mange års egen erfaring og veiledning.

Jeg bor i dag i Steigen Kommune i Nordland.

Hilsen Inger          Veiledning i bruk av Frigjøringsnøklene

Her er en annen nettside som er rettet mer mot fredsarbeid: 
www.one-family-of-joy.com    

Om du skulle ha lyst å gi en gave til arbeidet mitt er kontonummeret 9235 3282583

Inger Susæg 8289 Engeløya     tlf. 755 84615 Mob: 95154025

  epost