VEILEDNING I BRUK AV METODEN

FYSISKE SMERTER OPPSTÅR NÅR DEN BEJAENDE LIVSENERGIEN BLIR HINDRET AV UBEVISSTE NEGATIVE TANKER. DE KOMMER FRA EMOSJONELLE SÅR I FORTIDEN.

 

Hjem

Livsenergi

Livsredskaper

Livsbobler

Foredrag

Fredsaspektet

Lekens magiske verden

For samfunn og næringsliv

Nettbutikk


Inntroduksjon i hvordan man bruker denne metoden.

Har du fysiske smerter som legen ikke finner ut av? Da er jeg kanskje den som kan hjelpe deg? Om du leser gjennom artiklene som ligger under linkene til høyre, vil du finne de grunnleggende prinsippene som jeg har funnet gjennom mange års arbeid. Det er en fordel å ha lest gjennom dem før du tar kontakt. Eventuelt kan du lese boka som beskriver metoden i detalj.

Jeg gir undervisning/innføring pr telefon. Om du ønsker innføring i hvordan du kan bruke metoden i dagliglivet, må vi ta utgangspunkt i noe som har hendt/hender i livet ditt. Om du har konkrete problemer/smerter, kan jeg hjelpe deg og om du bare ønsker å lære metoden gjør vi noe liknende. Vi starter alltid med en samtale der du forteller om deg selv slik at jeg får et inntrykk av deg og livet ditt. Hvis det er en konkret følelse eller smerte du vil ta utgangspunkt i, leder jeg deg inn i en avslappet tilstand der du går tilbake i tid for å finne minnet som din sjel aller helst vil at du skal se på. Eventuelt viser jeg deg hvordan du kan anvende pendel for å finne et minnet og komme inn til de følelsene som er viktige å se på.

Tidsrammen for en slik time varer så lenge du har behov i forhold til de konkrete følelsene du ønsker å jobbe med. Det tar vanligvis 1-3 timer. Jeg beregner alltid god tid så du skal ikke være redd for å ikke bli tatt vare på. Jeg avslutter aldri en time uten at de som jeg veileder er kommet gjennom det de strever med. Hvis jeg forstår at det handler om et større tema, foreslår jeg et fysisk møte der jeg kan hjelpe deg over 1-2 dager.

Pris: kr 750,- per konsultasjon.  Ønsker du en skriftlig veiledning i bruk av Frigjøringsnøklene i forhold til et tema du strever med, kan du også ta kontakt på epost. Det er også mulig å bruke Skype.

Jeg ser ikke på meg selv som terapeut,
men som rådgiver i hvordan du kan lære deg denne metoden.

Bruk kontonummeret 9235 3282583 når du betaler for veiledning.

Hilsen Inger  Fra forfatteren