VEILEDNING I BRUK AV METODEN

Frigjøringsnøklene.

Dette er en metode som alle kan lære. Vil du frigjøre deg fra negative tanker ved å jobbe med å fjerne følelsene som er opphavet til de negative tankene.

Hjem

Livsenergi

Livsredskaper

Livsbobler

Foredrag

Forlaget

Lekens magi

Om oss

Nettbutikk

Veiledning i hvordan man bruker denne metoden.

Om du leser gjennom artiklene som ligger under linkene til høyre, vil du finne de grunnleggende prinsippene som jeg har funnet gjennom mange års arbeid. Det er en fordel å ha lest gjennom dem før du tar kontakt. Du bør lese boka som beskriver metoden i detalj om du virkelig går inn for å bedre livskvaliteten.

Jeg gir undervisning/innføring pr telefon. Om du ønsker innføring i hvordan du kan bruke metoden i dagliglivet, må vi ta utgangspunkt i noe som har hendt/hender i livet ditt. Om du har konkrete problemer/smerter, kan jeg kanskje hjelpe deg med å komme i gang med å bruke metoden på egen hand. Om du bare ønsker å lære metoden gjør vi noe liknende. Vi starter alltid med en samtale der du forteller om deg selv slik at jeg får et inntrykk av deg og livet ditt. Det er som regel noe som dukker opp i løpet av samtalen som vi kan ta utgangspunkt i. Hvis det er en konkret følelse eller smerte du vil finne ut av, leder jeg deg inn i en avslappet tilstand der du går tilbake i tid for å finne minnet som din sjel aller helst vil at du skal se på. Har du høytaler på telefonen, er det fint.

Tidsrammen for en slik time varer så lenge du har behov i forhold til de konkrete følelsene du ønsker å jobbe med. Det kan ta 1-3 timer. Jeg beregner alltid god tid så du skal ikke være redd for å ikke bli tatt vare på. Jeg avslutter aldri en time uten at de som jeg veileder er kommet gjennom det de strever med.

Pris: kr 750,- per konsultasjon.  Ønsker du en skriftlig veiledning i bruk av Frigjøringsnøklene i forhold til et tema du strever med, kan du også ta kontakt på epost. Det er også mulig å bruke Skype.

Jeg ser ikke på meg selv som terapeut,
men som rådgiver i hvordan du kan lære deg denne metoden.

Bruk kontonummeret 9235 3282583 når du betaler for veiledning.

Hilsen Inger  Fra forfatteren

Tlf: 95154025